Wednesday, March 2, 2011

I am number four!



I AM NUMBER FOUR TERBAIK!

Last nite leen pg tgk muvee ni dgn ewan.. Mmg best sesangat2.. Same director with Iron Man! So, ade sikit yg persamaan la pasal muvee ni dgn Iron Man... Hu3.. Dah kate director nye same kan..Cite ni mengisahkan manusia yg istimewa brasal dr planet yg pelik, di buru oleh makhluk asing yg sgt hodoh rupenye!! Manusia2 pelik ni ade number2 diorg sendiri..So dlam cite ni, kisah psal manusia pelik yg number 4, sbb number 1 2 3 da mati kena bunuh dgn makhluk asing hodoh 2!! Kalau nak tau cite seterusnye, sile la bkunjung d Pawagam Bdekatan! ;p Ape2 pon leen bg 10Bintang utk cite ni! Rs nak tgk lagi!! n Jgn xtau..cite ni buat ewan sampai berangan2 n terpengaruh..ahaha..


Ni salah satu scene si HERO (John Smith) dlm IANF.. Dye ade keistimewaan dkat tangan dye..boleh BCAHAYA n sgt2 kuat sampai bleh angkat kereta semua!! *same x mcm iron man? tangan2 bcahaye ni* n d sbb kan scene2 tangan bcahaye ni, si ewan dgn confident nye ambik hp torchlight dye, n letak kat tangan konon2 tangan dye bcahaye! haha



*Comelkan HEROIN(Sarah) dye..;p*


*Dye ni pon comel...Sgt2 nerdy dlm cite ni..n klakar..Tp kisah hidup sedeyh..Mcari bapak kandung dye yg d culik oleh makhluk asing ;p..*





*Style kann?? Dye ni sgt2 hebat..Manusia pelik number 6!! haha Cantik n hot! Dlm cite ni, dye bnyak tolong number 4 blawan dgn makhluk asing 2..Keeistimewaan dye, dye kalis api!! *


P/s : Kesimpulannye, sape yg suke tgk cite yg ade kuasa pelik2 ni...Mmg sesuai sgt la kalo tgk cite ni! Hehehe Jgn terpengaruh dah la yee...;p Boooiiiiiii....

No comments:

Post a Comment