Sunday, February 20, 2011

Love Biteeeeeeee ♥


LOVE BITE or dlam melayunye, GIGITAN CINTA?? Woowwww... Rs2 nye benda ni korg smua mesti tau kan..Ape dye Love bite 2... Kalo tanye mak2 abah2.. Mmg diorg akan blur2 sikit la kan..Pe ke mendaaaa laa love bite ni kak ngah oii...! hehe.. But cube tanye KAPEL2, LOVE BITE 2 apeee??? Mmg BAIKKK punye explaination la korg dpt kan...*yg si gf tsipu2 malu..si bf bangga*
Mungkin ramai kapel yg suke BERLoveBite2 ni... Ye la kan..Bile da hangat bcinta ni...Kalo boleh... Semua bnda yg SUWEETTT MUWEETTT nak tnjuk..Tmasuk la LOVE BITE ni..yg diorg2 sll sgt buat dekat tengkuk kapel2 diorg.. Kdang2 2 bukan satu je, bsepah2 ha..Dah mcm pnyakit kulit pon ade..heheh Tp xpe la.. 2 mungkin care diorg nak show diorg punye cintan cintun 2.. Lain org kan lain ragam nye...Asal kan dye xmengacau pak cik jual air bandung tepi jln 2 sudah la k!!

Sooo... kpd kapel2 yg suke BerLoveBite2 ni, penah trfikir x ape side effect dyee? Baik ke buruk kesan Love bite ni??? Kite sendiri pun xtau ape kesan BERLoveBite2 ni sbb kite bukan Doctor..TAPI ade baik nye kt bjage2...Now leen nak share sikit info kesan BERLoveBite2 ni...





Haaaaaaa....Menarik kan?????? So korg pon mesti da sedia maklum..Mcm mn la rupe LoveBite 2 kan..So kalo mane2 yg innocent 2, xpenah tgk pon Lovebite 2...Ni contoh nye... Errrmmm yg ni xtau la nape besar sgt LoveBite nye..hehe Monster barangkali :D hhehehehe....

NOW....ENJOY CERITA SI GADIS LOVE BITE INI OK!!!




Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan oleh kekasihnya. Wanita yang tidak dinyatakan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu...Kes itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan...

Para doktor mengesyaki wanita itu diserang sakit jantung walau pada mulanya gagal mengesan puncanya. Mereka kemudiannya memeriksa kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemukan punca serangan sakit jantung berkenaan.
Gigitan asmara itu menyebabkan kerosakan pada pembuluh darah itu dan pembentukan darah beku. Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok.


Haaaa...Cuak x dgr??? Heheheh.. Sejauh mane kebenaran info ni, Leen sendiri xpasti.. So mane2 kapel yg suke buat benda alah ni, rajin2 la searching for the information... Ape2 pon MENCEGAH 2 kan lebey baik dr MENGUBATI... :) Selamat beramal..renung2 kan... *eceh2...*
hehehe...

Sekian !!




3 comments:

  1. Enjoy!!! Gua pum baru ja awek buat love bite semalam.. Effectnyee harini gua banyak makan..haha. Adios

    ReplyDelete
  2. Kalau dengan pasangan yang dah dihalalkan dalam Islam takpelah...

    ReplyDelete