Thursday, February 3, 2011

Aku kena PRANK CALL!!~

Selalu dlm radio kt dgr GOTCHA CALL kan... but lain plak dgn aku..bukan JJ n EAN yg call.. tp MAMA n adek aku si MEMEY yg kenakan aku... xpayah call..diorg bjaya buat aku MENGGIGIL dgn mengguna kan mesej saje ye...Begini kisah nye...

Situasi d mane aku baru habes mandi...
*tengok hp ade 2msj unread*

Bukak..ermmm....tibe2..ade satu no yg aku xkenal..boleh plak anta msj dkat aku...mcm ni..
*weyh minah!! aku JOYAH(name samaran) ex-gf EWAN!! Stay away from him ok..! dye aku punye n aku xkan senang2 lepaskan dye mcm 2 je ok!!*

WAHHHH GUA BACE X MENGELETAR PLAK KAN SATU BADAN BC MSJ MCM 2!!

Tapi aku rilex2 lg..aku pon reply msj 2...
*Ye JOYAH..haha ko nak ewan? ko ambik la...kalo dye nak ko kannnnn* (bangga sikit mase reply)

Sementara aku tggu si JOYAH 2 reply msj aku, aku da MENGGIGIL kol ewan tanye soalan btalu2..sampai aku cakap pon da tonggang trbalek!!
Tibe2 si JOYAH reply msj aku..
*eyh mmg ewan nak aku pon..kalo x, xkan dye cari aku sampai sekarang??*

Wah bakar line siot...maken ligat otak aku..mmg da pucat lesi la aku dr muka smpai kaki time dpt msj 2..!! Aku pon dengan angin n pantas mengreply!!
*Weyh stupid moron!! I can check ur no n i can get all ur details!! Fuck of my way u bitch!! Nak cr pasal dgn aku?? Aku dpt tau siapa ko, mmg aku cr ko!! Ingat! n no ko ni no perak. Jgn jd bodoh ok! Kalo brani kol la aku..asal msj je..asal takot kantoi ke?? R u trying 2 ruin my relation with ewan?? Pathetic!! Try ur best slut!!*

HAA..gigih sungguh kan aku msj!! Skali phone aku bebunyi...si JOYAH 2 call aku...

Si joyah 2 leh cakap :

JOYAH :Ha..aku nak ewan..ko xyah kacau dye..
LEEN : x skang ni aku nak jumpa ko! Ko nak ewan..okie fine..but cakap depan aku n ewan...n tgk ewan nak sape..ok??

tutt...tut..tutt..LINE tputus..n si JOYAH kol buat kali kedua..lalu aku angkat...

JOYAH : HAH helloo..aku mlas ckap bnyak la...
LEEN : ermmm *aku tdiam..SUARA PPUAN NI AKU MCM KENAL* errr OI MEMEY!!(adek aku)

MEMEY N MAMA : hahahhahahahaha (gelak gile kuat dkat phone) wuuuu garang nye anak mama......waaaa along garanggg laaaaa....(memey)

LEEN : *ok aku malu* haaa haaa *gelak cover* KORANG JAHATTT LAA!! huwaaaaaaaaaa :(


P/s : kesimpulannye..jgn yakin sgt ye...kan da malu!! huk3 ade ubi ade batas...ade hari akan ku balas!! grrrrrrrrrrrr

No comments:

Post a Comment