Tuesday, November 23, 2010

Practical!!

Ha! ni la lambang company tempat aku buat praktikal skang.. Dekat USJ 1..betol2 sblah summit..n aku dapat bahagian Finance Department which is aku ganti tempat si Cheetah (kawan aku yg comel). N bnaseb baik, aku dpat jd PA kpd bos aku skang ni...Staff2 kat sini smua best2.. n xsmbong..but ade jugak yg bcakap2..alaaa 2 biase la kan..name pon melayu... xkisah la..janji jgn kacau aku sudah!

Da semnggu lebey aku praktikal kat sini..so far...aku bnyak blajar benda baru..n bmacam2 ragam laaaa aku tgk..n sumtimes tpaksa pekak kan telinga bile ade client2 yg mcm singa.. Eventho staff2 kat sini smua baik2 belaka..tmasok bos aku sendiri..aku agak ssh nak rapat dgn diorg..segan pon ade..ermm..maybe ambik mase..slow2..sbb aku sdri pon mmg ssh sgt nak ngam dgn org..

Semggu aku praktikal, aku terus demam...mungkin sbb perubahan life aku..tpaksa bangun awal...drive sorg2...n the most worst part is..stiap kali balek keje...aku kena face dgn JEM!! arghh..2 yg xbest..buat aku rs nak terbang kan kereta saga bf aku! xpela..mgkin lame2 biase la 2..k la..da xtau nak bebel ape..act buat blog ni sbb lagi 15minit nak balek keje...so nak kurangkan mase lambat 2, aku mbebel la sorg2...sape2 yg nak praktikal kat sini..let me know..sbb heitech mmg sedang cari praktikal student lg..TQ!

2 comments: