Wednesday, November 10, 2010

Kejadian aneh tp benar!

Benda ni betol2 jadi kat aku... semalam! seram sejuk aku! Time 2 pukul 8.10 p.m..ok begini kisahnye! Cite ni xde yg d tokok tambah mahupon rekaan semata-mata...

Petang 2, aku siap2 n hanta lappy aku pegi format..sbb virus h2n2 da menternak dgn jayanya dlam lappy aku 2.. so nak d jadikan cite, aku balek umah dlam pkul 7 kot.. So biase la kan, aku xon9 mane nak sah...Memandangkan aku xde lappy, aku kena la guna pc adek aku si memey..Afta aku tgk drama Chinta, around 7.40 cam 2.. aku pon on9..n memey plak pegi mandi... b4 2, mmg aku tgk adek aku 2 mcm sedey..xtau nape..mungkin gadoh dgn bf dye kot... so aku diam je n kusyuk on9... Sampai dye da siap mandi, dye pakai baju n bareng kat katil... membelakangi aku *means aku xnmpak muka dye plus aku pon sebok tgk PC*

OK...sedang sebok aku kusyuk ni on9...TIBE2....aku dgr memey ni tsedu2 nangis..so aku skilas pandang dye kejap walaupon aku xnmpak muka dye... n sambil 2 aku cakap "weyh memey, ko nak nangis buat ape..xyah la nangis dowh..." den aku pndang PC balek... but aku still dgr dye tsedu2 nangis non-stop mnyebabkan aku agak marah..Lalu aku tegor dye lagi... "weyh..ko nangis2 ape dpt...iskk..ilek la...* aku still hadap pc...

OK10 minit afta 2..memey pon bangun... n tanye aku.. "along, tadi ko ckap dgn sape??" eerrr....
aku jawab la "eyh cakap dgn ko la! ko 2 nangis2 pehal" adek aku tdiam.. n smbil jawab.. " along...aku tido...celah mane aku nangisss??" errr...ok sape yg nangis td kalo bukan adek aku...n sape yg aku tgur td???


OK...so conclusion nye ape ni??? ok korang jawab sendiri! bye! bulu roma aku da segak bgaya bdiri ni! salam!

No comments:

Post a Comment