Thursday, September 16, 2010

Bila hati batu btukar jadi hati kapas!

*Ni gambar hiasan saje...tapi kalo aku tgh hati kapas n menangis, adakah aku seperti ini? yg still maintain ayu n cun?? yg penting hand bag n a cup of mocha still steady kat tangan! haha eeerr...xpe..lets continue my story!*

*All this while, kawan2 aku..n sape2 je kenal aku..akan cakap aku ni seorang yang GILE2, KERAS KEPALA...DEGIL..XDE PERASAAN..XPANDAI TOUCHING2..HATI BATU..HATI KERING..HATI KEJONG..HATI HATI..n BMCM2 HATI lg.. Maybe diorg ckap aku mcm 2..sbb cara aku yg agak sempoi apabila bcakap n brperangai agak kasar..n mungkin jugak dgn perangai aku yg suka gelak besar xkire tempat..?? Or mungkin jugak org tgk aku ni mcm org yg kuat mcm badang... hurmm.. Ok.. TETAPIIIII...orang yg paling rapat dengan aku...akan tau sape sebenarnye diri aku sebenar.. contoh nye MAMA..MEMEY adek aku..n 4sure la BOIFIE aku si EWAN..Diorg lebey memahami aku.. Aku bukan la seorang yg hati keras mcm batu..tapi hati aku keras mcm AIS..yg akan cair bile sedey or d pujuk.. Memandangkan lastnite was my simply worst day...so mmbuat kan aku nak bcerita sdkit d laman blog aku ni... Aku agak panas baran.. n 4sure xbleh kawal bile aku sgt2 marah.. So smalam hati aku mmg jadi batu d atas beberapa sbb yg d kira privacy yg xboleh aku ceritakan kat sini..Then aku telah mjadi seekor SINGA yg amat garang semalam..Pity my Bf...kena marah.. M so sory bee..i didnt mean to hurt u.. BUT!! skuat mane hati batu aku pon...bile aku bcakap2 dgn bf aku...hati aku btukar jadi KAPAS!!! dan apabila aku start MENANGIS!! i totally need at least a whole box of tissues with me! So aku pon menangis la puas2 semalam...nak tau tahap paleng terok aku menangis???
Ok..nahhh!!

Hah lebey kurang mcm ni punye terok la kalo aku da start nangis.. sampai sape2 je kalo dgr aku nangis leh diam sampai xtau nak ckap ape..gua nangis mmg bsungguh2..hahaha sedey ok!! Tp satu je aku suke bile nangis..xlain x bukan..si DYE mesti pujuk! xkisah la salah aku ke..salah dye ke..kalo aku da start nangis...aku xpnah sorg2...dye mesti ade...thx bee..iloveyou beribu2 lemon lah!! AS THE RESULT........aku da nangis mcm baby smlam...now MATA AKU DA BENGKAK!!!!! =.=' ok thats not OK!! i feel like m the BEAST!! grrr...but xkisah..asalkan aku puas hati... So akhir cerita..aku mmg hati kapas la! walaupon aku panas baran...pujuk2 bagi aku gule2 lolipop seposen dueposen..aku da senyum nampak gigi da...hhehehe so aku da merepek skang..baik aku type BYE laju2..so BYE! =) have a great day everyone!! love yea!♥

1 comment: