Wednesday, September 15, 2010

aksi manja dlm movie Resident Evil : Afterlife :)


Ni la cover movie cite 2!! Cover xde pon muke2 zombie..skali tgk ade zombie bmulut sotong! haahaha


Ok..First of all..aku nak bg 20bintang kat cite ni..sbb boleh tahan la..best la cite ni...xsangka plak cite ni ade zombie2 mulut sotong..plus cite ni mmg agak xsesuai la utk sesiapa yg rs2nye ade penyakit heart attack ke..high blood pressure ke..kencing manis ke...mmg xleh tgk r..cite ni mmg agak buat aku rs nak hempok minah yg dduk sebelah aku 2...sbb asek2 TERKEJOT2 je aku tgk cite ni..da mcm cite hantu plak..but naseb baik la best..eyh brapa kali best aku nak sebut ni?? haiz sbb best sgt mnyebabkan aku nak sbut best2 bnyak kali!

TAPI!!!
Ade yg xbest mase aku tgk cite ni! Yg mmbuat kan high blood pressure aku mendidih2... Ade la SEPASANG EKOR kapel ni ddk sebelah aku.. Yg si awek ni elok la btudung litup..bbaju kurung..manis sopannn noooo aku tgk...yg si bopren ni, bbaju kemeja n jeans..xde pon mcm ala2 rempit style.. TAPIIIII yg mmbuat kan aku rs nak hempok awekss n mamat 2..sbb nye brperangai terok dr REMPITTT!!! aku dah la tgh layan cite 2..diorg plak boleh bg bad distraction dkat aku! weyh angin satu badan gua!! aku paham la nak pelok2 2 xpe la lagi... ni da sampai diorg nak BEROMEN dlam 2 ape kes? btudung la plak! eeeiiii...pantang sungguh aku minah mcm ni! sll org nak ckap yg XBTUDUNG ni prangai jahat..ni yg BTUDUNG perangai mcm GRO ape kes?? da la beromen sebelah aku satu hal..bcium2 bagai..siap TGELAK2 TGEDIK2 aksi2 MANJA sbelah aku.. xke aku rasa aku BEHRANG?? mule2 aku diam lg n bg isyarat "SSsshhhhhhh" menandakan aku suh diam la kan... tp maken mnjadi2..mnyebabkan suhu aku da xterkawal lg.. So terjadi la insiden aku MENJERIT dlam wayang 2.. "Korg ni nak tgk wayang ke nak buat wayang hah bodoh??" *sambil 2 gua bangun n bpindah tempat duduk!! satu wayang 2 pandang aku! aaahh..peduli ape aku! Ko nak beromen cr la hotel! Ko tau x aku bayar 10RINGGIT nak tgk wayang ni! huh! ok aku behrang skang! Sbb korg la aku xdpt FOKUSsSS dkat cite 2!! sbb korg la aku kena tgk balek skali cite ni!! sbb korg la rugi duit aku 10RINGGIT!! sbb korg la POPCORN aku ttinggal dkat tempat duduk aku yg 1st 2!! huh! gua nak bg tau kat tauke wayang 2, tolong tampal notice "NO ROMEN2 DLAM WAYANG!" huh! da la...aku bengang! bye!


6 comments:

  1. wahh. tindakan branii. i loikee. benci owg romen dlm wayangg. pantangg!!

    ReplyDelete
  2. haha kita senasib,tapi kisah saya ::

    pasangan couple yang kat blakang,
    da macam wartawan da duk mengulas movie tu,
    duk bagi explanation kat makwe dia..
    potpetpotpet,
    da macam wayang kulit pon ada...

    xcukup ngan tu,
    kaki tu,kaki tuu,
    ya allah,duk tendang2 kerusi kiter,
    xboley duk diam betoi...
    terasa macam ngah tunggang kuda pon ada...

    da la 3D!!!
    18 hengget burn macam tu je =[
    haish...

    ReplyDelete
  3. hahaha klakar..sbar la ye..:P

    ReplyDelete