Wednesday, June 10, 2009

Ohhhh...MYSPACE....kalo la bunuh orang 2 xsalah...


Myspace...sape je yg xde myspace zaman2 skang ni...kalo la mama aku 2 pandai bab2 myspace ni..aku rase, dye pon mesti ade satu acc..n page dye mesti vogueeee dr page aku..aha..tapi..itu bukan la topik sebenar aku tulis psal myspace ni.. kdang2..aku rase..ade baik nye aku cancel je acc myspace aku ni..haiz..! Pasal myspace..aku gadoh dgn org..gadoh dgn bf aku..bukan 2 je..pasal myspace..aku jadi stalker n hacker page yg terhebat skali...ahaha...tapi..aku xde la jdkan stalker 2 sbgai hobi..xdapat ape pon..yg aku bengang sgt ni...ade la org 2 sanggup buat acc myspace palsu..semata2 nak stalker page2 orang lain..termasuk la page aku...waaaaaaaa..... Aku tulis pasal ni sbb aku telah d stalker oleh seorang kawan ku sndri (bukan kawan sgt la, tapi kenal2 cam 2 je)!! Dye buat ONLINE SHOP...tapi dye tlh mggunakan page itu utk mgSTALKER AKU!!! ohhhh TIDAKKK!!! selama ni, dye cuba add aku d myspace dgn mggunakan acc dye yg sebenarnya..tapi aku xpenah APPROVE sbb aku tau dye mahu sebok ttg life aku n sebok2 tgk pic2 aku... Malangnyee..aku telah ttipu oleh ACC ON9 SHOP dyee...aku pon APPROVE la acc ON9 SHOP dye 2..n dye BERJAYA TGK SEMUA LIFE AKU N PIC2 AKU!!...waaaaaaaaaaaaa..... MYSPACE INI SGT MERBAHAYA.....n BOLEH BUAT AKU BUNUH ORG!!! TOLONG LA WAHAI2 PEMILIK MYSPACE...HENTIKAN LA KERJA ANDA YG MGSTALKER MYSPACE ORG LAIN!!! SY SGT2 MARAH DGN PEMILIK ON9 SHOP ITU!!!!!

1 comment: