Saturday, August 1, 2009

MAYBELLINE AUDITION DAY!!!

Im so happy bcoz ive been selected for100finalist maybelline model search top10!! So yesterday i already done my audition....n guess what..the judges was so sporting and pretty cool!! so i do recover my nervousness a bit..but im not really satisfied with my performance yesterday..i cant perform well bcoz it was the 1st time im gonna b on reality show..n also was the 1st time i get involved in modelling search!! Whatever it is..m happy 4 wat i have done now...n now..im waiting 4 judges result..who gonna be next top10 maybelline model search!! hurmmm..m so anxious 2 know..heheh.. Bdw...guys.. I would really need all the support from you guys for to be in the list....n i will really2 appriciate it..i may god bless me..=)

Thursday, June 11, 2009

Hari yang paling menggembirakan!!!

Hari ni brtarikh 11 Jun 2009...aku happy gile!!!! AKhirnya..perasaan bdebar2 aku 2 telah hilang setelah keputusan final aku d paparkan... Alhamdulillah...aku telah mndapat kputusan yg memuaskan..n yg paling happy skali, aku xde paper repeat lgsung!!! seronok nye jangan cakap la..
lepas jee aku tgk result aku 2, aku mloncat2 seronok! wahahhahaha... Ye la...mane xcuakk.. Mase final hari 2..bnyak paper yg aku rase aku xleh buat..tp syukur..smua kputusan memuaskan.. so dgn scr tidak langsung nyeeee......wah! ayat bunga2 lak...ahaha...aku skang rase lebih semangat tuk blajar sem depan...n nak dapatkan kptusan yg lebih heaven dr skang!!! AMIN....frenz..plss WISH ME LUCK OKIE!!!!

Wednesday, June 10, 2009

Ohhhh...MYSPACE....kalo la bunuh orang 2 xsalah...


Myspace...sape je yg xde myspace zaman2 skang ni...kalo la mama aku 2 pandai bab2 myspace ni..aku rase, dye pon mesti ade satu acc..n page dye mesti vogueeee dr page aku..aha..tapi..itu bukan la topik sebenar aku tulis psal myspace ni.. kdang2..aku rase..ade baik nye aku cancel je acc myspace aku ni..haiz..! Pasal myspace..aku gadoh dgn org..gadoh dgn bf aku..bukan 2 je..pasal myspace..aku jadi stalker n hacker page yg terhebat skali...ahaha...tapi..aku xde la jdkan stalker 2 sbgai hobi..xdapat ape pon..yg aku bengang sgt ni...ade la org 2 sanggup buat acc myspace palsu..semata2 nak stalker page2 orang lain..termasuk la page aku...waaaaaaaa..... Aku tulis pasal ni sbb aku telah d stalker oleh seorang kawan ku sndri (bukan kawan sgt la, tapi kenal2 cam 2 je)!! Dye buat ONLINE SHOP...tapi dye tlh mggunakan page itu utk mgSTALKER AKU!!! ohhhh TIDAKKK!!! selama ni, dye cuba add aku d myspace dgn mggunakan acc dye yg sebenarnya..tapi aku xpenah APPROVE sbb aku tau dye mahu sebok ttg life aku n sebok2 tgk pic2 aku... Malangnyee..aku telah ttipu oleh ACC ON9 SHOP dyee...aku pon APPROVE la acc ON9 SHOP dye 2..n dye BERJAYA TGK SEMUA LIFE AKU N PIC2 AKU!!...waaaaaaaaaaaaa..... MYSPACE INI SGT MERBAHAYA.....n BOLEH BUAT AKU BUNUH ORG!!! TOLONG LA WAHAI2 PEMILIK MYSPACE...HENTIKAN LA KERJA ANDA YG MGSTALKER MYSPACE ORG LAIN!!! SY SGT2 MARAH DGN PEMILIK ON9 SHOP ITU!!!!!

Sunday, May 24, 2009

chicken pox yg menderitakan!!!

Hari ni masuk hari ke-3 kot aku still demam chicken pox.. kalo org melayu ckap..demam pelentong..aduii....gatall..sakit...semua laa....=( xbleh mandi... habis muka aku..nasib baik xbnyak naik kat muka n badan.. tapi gatal nye... aduii... mcm nak garu ngan garfu kat dapor 2..hu3... aku xsbar nak baik demam ni..xlarat wokk... semua kena pantang...makan pon kena pantang.. rase nak nangis pon ade.. malam aku xleh tido... xselesa.. waaaaaaaaaaaa.....=( nasib baik la demam ni seumur hidup sekali je dapat... wish me getting better soon okie...huk3 pity of my body...hu3

Wednesday, May 20, 2009

people call me LEEN



People know me as Leen
Was born on 5 December 1989

Sagittarius
Live in Perak
Dip. Office Management & Technology (Uitm Sri Iskandar)
M obviously passionate with Perfume (Annick Goutal)
M pretty clumsy, Choosy n Fussy person